دانلود نمونه سوالات و منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذايی دامپزشکی
| سال آزمون | دانلود سوالات | دانلود پاسخ کلیدی |
| 1402 | دانلود | دانلود |
| 1401 | دانلود | دانلود |
| 1400 | دانلود | دانلود |
| میکروب شناسی موادغذایی |
| کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. |
| کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. |
| کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. |
| کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند. |
| کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران. |
| کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. |
| کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران. |
| شیمی موادغذایی |
| کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران. |
| کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. |
| کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. |
| کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. |
| کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. |
| کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ. |
| جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران – جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات |
| بهداشت و بازرسی گوشت |
| کتاب بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت (دام و طیور)، تالیف سیدسهیل قائم مقامی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی. |
| کتاب درسنامه بهداشت و بازرسی گوشت، تالیف آراسب دباغ مقدم، عذرا صادق زاده عراقی، مهزاد آقازاده مشگی و حمیدرضا توکلی، انتشارات مرز دانش. |
| کتاب بهداشت و بازرسی گوشت ((Meat inspection، تالیف ویدا پیرزمانی و طناز موسوی، انتشارات پرتو واقعه. |
| کتاب بهداشت گوشت، تالیف دیوید کالینز، جوزف گریسی و روبرت هیوی، ترجمه حمید خانقاهی ابیانه، علی فضل آرا، نوردهر رکنی، محمدجواد قراگزلو، جمیله سالار آملی، یوسف قراچه داغی و نگین نوری، انتشارات دانشگاه تهران. |
| کتاب بهداشت و بازرسی گوشت، تالیف لقمان اکرادی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی (سنندج). |
| کتاب بهداشت و بازرسی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی، تالیف محمد کشتکار و رضا معاضدی، انتشارات پرتو واقعه. |
| کتاب بهداشت گوشت، تالیف ابراهیم محمودی، انتشارات رامند. |
| کتاب بهداشت و بازرسی گوشت، تالیف برزو خاکپور، عماد شفیعی و حمید پوربابا، انتشارات دیباگران تهران. |
| جزوه بهداشت و بازرسی گوشت دانشگاه تهران – جزوه بهداشت و بازرسی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات |
| بهداشت شیر |
| کتاب بهداشت و فناوری شیر، تالیف گیتی کریم، انتشارات دانشگاه تهران. |
| کتاب شیر و کیفیت آن، تالیف هاردینگ، ترجمه امیرحسین خلجی، گیتی کریم و ارمغان دیانی دردشتی، انتشارات دانشگاه تهران. |
| کتاب فرآوری شیر: بهبود کیفیت فرآورده های لبنی، تالیف گریت اسمیت و رضوان پوراحمد، انتشارات دانش پرور. |
| کتاب میکروبیولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف حسن نخچیان و مسعود نجف نجفی، انتشارات پژوهش توس. |
| کتاب پروبیوتیکها در شیر و فرآورده های آن، تالیف محمدرضا کوشکی و کیانوش خسروی، انتشارات سروا. |
| جزوه بهداشت شیر دانشگاه تهران – جزوه بهداشت لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات |
| صنایع شیر |
| کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. |
| کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران. |
| کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد |
| کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد. |
| کتاب فن آوری شیر و فرآورده های آن، تالیف سیدحسین میرنظامی ضیابری، انتشارات علوم کشاورزی. |
| کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر. |
| کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف محمد مهدی جعفری و حسن جهاندیده کودهی، انتشارات دانش پذیر. |
| کتاب اصول فرآوری شیر و فرآورده های شیری، تالیف محسن قدس روحانی، انتشارات آموزش کشاورزی. |
| کتاب صنعت شیر، تالیف یوستا بولوند، ترجمه فرهاد فرهنودی و فرانک آذین، انتشارات شباهنگ. |
| جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه – جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات – جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران |
| صنایع گوشت |
| کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا. |
| کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران |
| کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش. |
| کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک. |
| اپیدمیولوژی |
| کتاب درسنامه پزشکی پیشگیری و اجتماعی، (جلد ۱ و ۴)، مولف جان اورت پارک، کی. پارک، مترجم شجاعی تهرانی، انتشارات سماط. |
| کتاب مبانی اپیدمیولوژی، تالیف آر. بونیتا، تی.کجل استروم، آر. بیگل هول، مترجمان احسان کرباسی و آیدا اقصایی، انتشارات اندیشه رفیع. |
| کتاب اپیدمیولوژی، تالیف لئون گوردیس، مترجم حسین صباغیان و کوروش هلاکویی نائینی، انتشارات گپ. |
| کتاب اصول اپیدمیولوژی، تالیف مازنر، مترجمان ناصری و ملک افضلی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. |
| کتاب مبانی و روشهای اپیدمیولوژی، تالیف محمدحسین باقیانی مقدم، محمدحسن احرام پوش، سیدسعید مظلومی، انتشارات آثار سبحان. |
| بیماری های مشترک انسان و دام |
| کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف سعید سعیدی، جواد رحمان دوست و الهام ذبیحی، انتشارات دانشوران رشید. |
| کتاب بیماری های انگلی مشترک انسان و دام، تالیف ویرسینگ راتور، ترجمه خداداد پیرعلی خیرآبادی، انتشارات دانشگاه شهرکرد. |
| کتاب آشنایی با مهمترین بیماری های انگلی مشترک بین انسان و حیوانات، تالیف محمد موذنی، انتشارات دانشگاه شیراز. |
| کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف محمدعلی راد، انتشارات دانشگاه تهران. |
| کتاب بیماریهای مشترک حیوان و انسان، پیشگیری، مبارزه، کنترل و ریشه کنی، تالیف منوچهر بهارصفت، نسرین دخت عمادخراسانی و مجید بهارصفت، انتشارات سازمان تحقیقاتی آموزش و ترویج کشاورزی. |










